Groots in klein

Groots in klein | Marine modelbouw 1Groots in klein | Marine modelbouw 2Groots in klein | Marine modelbouw 3Groots in klein | Marine modelbouw 5Groots in klein | Marine modelbouw 4

Groots in klein

Van een klant kregen wij het verzoek om een vitrinekast op maat te maken voor één van zijn modelschepen. Niet van glas maar van acrylaat, dat is namelijk bij uitstek geschikt voor modelbouw. Het product is gemakkelijk te verwerken, licht van gewicht en toch sterk! De foto’s hierboven zijn afkomstig van de klant die erg trots is op zowel zijn eigen marineschip als de geleverde showvitrine. Vandaar: groots in klein!

Allemaal acrylaat

Naast de standaarduitvoering helder en geëtst kunt u daarnaast ook kiezen voor ontspiegeld en gecoat, of antistatisch acrylaat in verschillende diktes (tussen de 2 en 8 mm). En wist u dat u bij ons ook acrylaat kunt laten graveren?

Wij zijn leverancier van inlijst en museum acrylaat. Maar er is meer! Ons antistatisch acrylaat heeft haar weg ook gevonden naar de Food, Beverage en Verpakkingsindustrie waar het wordt toegepast in camera’s bij inspectiesystemen. Glashandel Wybenga biedt namelijk een groot assortiment in uiteenlopende diktes geschikt voor gebruik in uiteenlopende branches.

Interesse in een vitrine of een losse op maat gesneden acrylplaat?

Neem rechtstreeks contact met ons op of met één van onze dealers.

“Je kunt alleen maar groot zijn in het klein.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?