Anti-coronascherm van plexiglas

Uitsparing in plexiglas schermWachtende klanten achter anti-cornascherm

Anti-coronascherm van plexiglas

Sinds de coronacrisis is de vraag naar een preventiescherm voor op de balie, toonbank of bij de kassa toegenomen. Glashandel Wybenga maakt deze, vaak tijdelijke schermen, van plexiglas voor een opticien. Niet alleen voor bedrijven en organisaties met een balie- of toonbankfunctie (denk aan detailhandel), maar zeker ook voor musea, galerieën en lijstenmakers.

Het preventiescherm op de afbeelding, slechts een voorbeeld, hoeft u niet te bevestigen. Het is direct klaar voor gebruik. Na het verwijderen van de beschermde folie hoeft u enkel nog het scherm in de houders te plaatsen.

Maatwerk anti-coronascherm

Glashandel Wybenga biedt maatwerk! Ook wanneer het gaat om een anti-coronaschermen. U kunt plexiglas (of acrylaat) bij ons bestellen in verschillende diktes en maatvoeringen en met of zonder uitsparing. Daarbij kunnen wij gaten boren op iedere gewenste positie, zoals wel gebruikelijk bij een kassascherm.

Natuurlijk kunt u met ons overleggen als u nog niet weet welke oplossing voor u het meest geschikt is. Mogelijkerwijs kiest u zelfs voor een toekomstig en duurzaam alternatief en voor glas in plaats van plexiglas. Wellicht is het dan ook goed om na te denken of u het preventiescherm wilt voorzien van logo’s, tekst of zelfs een afbeeldingen. Alles is op dit gebied mogelijk.

“Wij zien het graag helder! U ook?”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?