Groot, groter, grootst

Inlijsting met Perfect White ArtProtect veiligheidsglas van museumkwaliteit

Groot, groter, grootst

Met enige regelmaat komen we bij Glashandel Wybenga inlijstingen tegen van een groot formaat, naar dit was wel de grootste tot nu toe. Voor inlijster Frederic Lefebvre van Wood4Art (Mechelen, België) een prachtige opdracht met een groots resultaat.

Werken met een hoge historische, artistieke of commerciële waarde vereisen optimale bescherming en zichtbaarheid. Wanneer een kunstwerk daarnaast alleen te zien is in een openbare ruimte, is de keuze voor gelaagd glas voor museumdoeleinden snel gemaakt. Immers biedt dit type glas maximale bescherming tegen beschadiging en vandalisme.

Perfect White ArtProtect

Dit zéér grote schilderij is voorzien van Perfect White ArtProtect, veiligheidsglas van museumkwaliteit in een glasdikte van 4,4 mm. Bovendien is het glas vrijwel onzichtbaar dankzij een tweezijdige ontspiegelende coating.

Glashandel Wybenga is leverancier van Perfect White Artglas, het beste glas voor inlijstingen. Zo ook van Perfect White ArtProtect, de gelaagde uitvoering. Het glas bevat een aantal unieke eigenschappen; geen reflectie, extra helder, uv-beschermend (99,7%) en kleurecht.

De benodigde lijstmaat 3060 x 2170 mm, hebben we overigens maar net kunnen snijden uit de beschikbare bruto glasplaat 3150 x 2190 mm.

“Een groots resultaat”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?