Kunst voor aan de muur

WyArtWyArt collectie wadfotografieWyArt collectie portret prinsdesignWyArt collectie graffitiWyArt collectie scheepswrak muurdecoratieWyArt collectie haan printdesignWyArt collectie lichaamWyArt collectie graffiti printdesign

Iets bijzonders aan je muur? Met de indrukwekkende collectie van WyArt ligt dat binnen handbereik! De Art collectie van WyArt bevat een schat aan prachtige foto’s en topstukken uit de schilderkunst. De printkwaliteit van WyArt is uniek: haarscherp en met een grote kleurintensiteit. Je blijft kijken!

Ruime collectie

Wie echt iets bijzonders aan de muur wil vindt bij WyArt volop inspiratie. Een landschapsfoto om bij weg te dromen, een kunstwerk van een oude meester of een kunstzinnige foto van een topfotograaf. WyArt heeft een indrukwekkende collectie beelden. Voor iedere smaak en voor elk interieur.

Perfecte kwaliteit

Minsten zo belangrijk als de kwaliteit van het kunstwerk is de kwaliteit van de afdruk. Ook daarin is WyArt uniek. Onze printer is uitgerust met eersteklas Rico Gen6 printkoppen. Dat levert afdrukken op, van perfecte kwaliteit.

Materialen

WyArt kan de kunstwerken afdrukken op verschillende materialen. De voornaamste zijn glas, acrylaat en TruLife®. Elk met zijn eigen kenmerken en uitstraling.

Hoogkwalitatief Artwork aan de muur? Kijk voor informatie en inspiratie op WyArt.nl

“Je blijft kijken”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?