Stijlvol en beschermd

Stijlvol en beschermd; een unieke, deels kwetsbare boekencollectiePerfect ontwerp en uitvoeringe stijl gecombineerd met Perfect White Artglas Protect.

Stijlvol en beschermd

Bij Goslinga Interieurbouw in Wekerom kregen ze onlangs een bijzondere opdracht: een boekenkast te maken voor een unieke, deels kwetsbare boeken-collectie, naar een ontwerp van Studio Michiel de Zeeuw.

Daarbij gaf de klant specifieke wensen af voor het basisframe, namelijk de ‘Decolegno’ leather-look voor zowel het interieur als exterieur. Daarnaast om de glasdeuren uit te voeren met een slank metalen profiel.

Een extra uitdaging voor de interieurbouwer was dat de klant aan de ene kant optimaal wil genieten van zijn waardevolle verzameling, maar de kostbare collectie ook wil beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Perfect White Art Protect

Voor de optimale bescherming en presentatie van de boekencollectie is Perfect White ArtGlass Protect daarvoor de perfecte keuze. Met een indrukwekkende uv-bescherming van 99,7% biedt dit glas de perfecte oplossing. Bovendien zorgt het anti-reflectieglas ervoor dat hinderlijke schitteringen tot het verleden behoren, waardoor de klant onbelemmerd van zijn waardevolle verzameling kan genieten. De kast is verder voorzien van glazen legplanken van gelaagd helder glas, om de collectie te beschermen tegen mogelijke schadelijke invloeden formaldehyde (meubelplaat).

Dankzij ons moderne machinepark voor glasbewerking, met maattoleranties van minder dan 0,2 mm, konden we aan de uitvoeringseisen van Goslinga Interieurbouw voldoen. Dit project is een toonbeeld van vakmanschap, waarbij functionaliteit en elegantie en een optimale samenwerking hand in hand gaan. Een perfecte combi ook van stijl en bescherming.

“Perfecte samenwerking en oplossing voor speciaal glas op maat”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?