Over ons

Dé glasleverancier voor inlijstingen!

Glashandel Wybenga is geen gewone glasleverancier. Wij zijn volledig thuis in speciale 2, 3 en 4 mm glassoorten voor inlijstingen.

Glashandel Wybenga is een specialistische glasleverancier voor museum, galerie, lijstenmaker en fotograaf. Wij richten ons uitsluitend op de business-to-business markt in de Benelux en leveren niet aan particulieren. Bent u als particulier geïnteresseerd in onze glasproducten dan verwijzen wij u graag door naar onze dealers.

State of the art

De ontwikkeling van ontspiegelende en UV-werende glascoatings heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Als specialistische glasleverancier focussen wij ons op de modernste, hoogwaardige glasproducten voor kunst- en museumdoeleinden. Bij Glashandel Wybenga bent u verzekerd van topkwaliteit glas van de toonaangevende producenten.

Vacature expeditiemedewerker Machinepark

Levering op maat

Glashandel Wybenga beschikt over een uitgebreid machinepark voor snijden, slijpen, boren, wassen en graveren van glas. Met de 5-assige Intermac kunt u glas en spiegels bijzonder nauwkeurig door ons laten bewerken. Te denken valt aan facet slijpen, plat poly (pp) slijpen, uitsparingen frezen en gaten boren in spiegels en glas. Daarnaast zijn bijna alle vormen en opties mogelijk. Tevens beschikken wij over een grote voorraad glas waardoor we zowel grote series gewassen maatglas als één enkele op maat gesneden plaat (ook gelaagd) snel kunnen leveren.
Bekijk de eerste resultaten in deze
video.

Eigen transport

Als vooraanstaande glasleverancier laten wij niets aan het toeval over. Glas is een kwetsbaar product, dus houden we het transport in eigen beheer. Glashandel Wybenga bezorgt het glas bij u met eigen vrachtauto’s. Onze ervaren chauffeurs weten exact hoe ze met glas moeten omgaan. Zij dragen het glas netjes bij u in de stellingen. En de lege kisten nemen ze weer mee voor hergebruik.

Duurzaam ondernemen

Glas leent zich uitstekend voor recycling. Bij Glashandel Wybenga zien we het dan ook als onze plicht om glasafval in te zamelen bij onze klanten. Hetzelfde doen we overigens met verpakkingsmaterialen. Een bijkomend voordeel is dat u hiermee bespaart op afvalstortkosten. Al ons glasafval bieden we aan voor recycling, net als hout, metaal, folie en papier. We beperken het gebruik van houten transportkisten; hiermee realiseren we jaarlijks een houtbesparing van 75%.
Het wagenpark bestaat uit auto’s met minimaal euro 5 code, deze stoten minder schadelijke stoffen uit.
Stroom wekken we op met zonnepanelen hierbij zijn we volledig zelfvoorzienend.

Ons team

Roland Douma

Sebastiaan Douma

Rob Hurenkamp

Hans Kersbergen

Dieks Potuyt

Ydo Harkema

Tjipko Herder

                    Glashandel Wybenga is uw glasleverancier voor museum, galerie en lijstenmaker

avid-yarrow-frame-product-perfect-white-artglass