Klantenservice

De klantenservice van Glashandel Wybenga helpt u graag bij uw vragen.

U vindt de veelgestelde vragen op deze pagina. Staat uw vraag of antwoord er niet bij dan horen wij het graag.

Wagenpark

Contactgegevens Glashandel Wybenga

Openingstijden op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Per fax bestellen kan ook op fax nummer: 0031 (0) 512 – 331.645

Orderbevestiging
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt uw per e-mail een orderbevestiging. Daarop staat ook vermeld de verwachte leverdag of -datum. Graag altijd de details van de bevestiging zorgvuldig controleren.

Bestelling aanpassen of annuleren
Als u een bestelling wenst te wijzigen of annuleren, is dit alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt. Wij adviseren u de wijzigingen of annulering zo spoedig mogelijk telefonisch kenbaar te maken tijdens openingstijden op nummer 0031 (0) 512 – 331644. Stuur op overige tijden een mail aan info@glashandelwybenga.nl. Als de bestelling reeds op transport is kunnen wij helaas geen aanpassingen meer doen.

Levering
Uw bestelling bezorgen wij op dinsdag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Wij kunnen alleen een dagdeel doorgeven van wanneer u ons op de leverdag kan verwachten. Er is echter geen sprake van een tijdsgarantie.

Levertijd
Wij stellen onze routes en afleverschema samen op maandagmorgen en het kan zijn dat een levering voor donderdag reeds op maandagmiddag bij ons vertrekt. Wij hebben dan ook uw bestelling voor levering die week uiterlijk 10.00 uur ’s morgens nodig, om deze in onze weekplanning op te kunnen nemen. Bestellingen na 10.00 uur worden in de leveringen van de week daarop meegenomen. Bestel dus op tijd.

Bijdrage in transportkosten
Onze franco grens is € 300,00 (€ 350,00 voor België) excl. btw. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt
€ 20,00 aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen onder de € 100,00 excl. btw berekenen wij € 30,00 aan transportkosten.

Bestelling afhalen
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Ons magazijn in Franeker is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur.

Voorwaarden
Op alle leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Betalen
Onze betalingstermijn is: betaling binnen 30 dagen netto.

Productinformatie
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw. Bij Glashandel Wybenga B.V. staat u nooit voor verrassingen. Al onze prijzen worden duidelijk exclusief btw vermeld en wij berekenen geen extra kosten voor een bepaalde betalingsmethode. De enige bijkomende kosten voor een order zijn eventueel de verzendkosten.

Voorraad status
Bij Glashandel Wybenga wordt uw bestelling normaal gesproken altijd uit voorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch een afwijkende levertijd zijn, zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren.

Contact
Onze klantenservice zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Indien van toepassing, houd dan uw ordernummer en/of factuurnummer bij de hand.

Vragen per telefoon
De openingstijden van onze klantenservice zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Wij zijn dan telefonisch te bereiken op +31 (0) 512 331644.
Wilt u dat wij u terugbellen? Stuur ons dan een e-mail info@glashandelwybenga.nl met uw verzoek. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Vragen per e-mail
Stuur ons een e-mail info@glashandelwybenga.nl met uw verzoek of opmerking. Wij e-mailen u dan zo spoedig mogelijk weer terug. Gaarne ook altijd duidelijk uw telefoonnummer doorgeven. Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw gegevens en verstrekken deze nooit aan derden.

Langskomen
U bent op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur van harte welkom bij ons op het bedrijf.

Glashandel Wybenga B.V. – Centraal magazijn & showroom
De Vang 3
8801 RB Franeker (Fryslân, Nederland)

Onze voordelen

  • Glas van de beste kwaliteit
  • State of the art producten
  • Voor alle producten maatwerk mogelijk
  • Eigen productiemachines voor zowel complexe als unieke bewerkingen op glas, spiegels en meer
  • Eigen transport in de gehele Benelux
  • Professionele levering op locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op voor vragen. Bel 0512 331 644 of vraag direct een offerte aan.