Een Vermeer meer…

Een Vermeer Meer ingelijstJoost schildert De VermeerEen Vermeer meer op doekAfbeelding van Vermeer

Een Heer van Stand Die Zijn Handen Wast

Joost van Suchtelen van de Haare, bekend van de lijstenmakerij in Ede, schildert ook. Begin dit jaar deed ze mee aan het tv-programma programma ‘De Nieuwe Vermeer’.

De opdracht was om het schilderij ‘Een Heer van stand die zijn handen wast’ (na) te maken. Echter is dit doek al honderden jaren verdwenen en weet niemand hoe het er precies uitziet. De lijstenmaker heeft door middel van research inspiratie gekregen en haar kunstwerk gemaakt; handgeschilderd met olieverf.

Finale waardige Vermeer

Haar werk werd uitgekozen om mee te mogen doen aan de finale en was ruim een maand te zien in Galerie Terra Delft, in de geboortestad van Johannes Vermeer. Nu staat het schilderij weer in haar eigen showroom.

Meer over haar deelname en om bijvoorbeeld details van het schilderij te kunnen zien, kunt u online bekijken op de website van het programma.

Fotograaf WyArt

Joost van Suchtelen van den Haare is tevens fotograaf. Op de site van WyArt staan een viertal bijzondere kunstwerken van haar, welke u als muurdecoratie kunt laten printen op glas of acrylaat.

“Niet gewonnen, maar wel supertrots op het resultaat”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?